FROST

Fredag&Lördag

Igår tog jag och mamma tåget till Stockholm kl. 8 för att gå runt och strosa, shoppa och mysa! Första stoppet blev på Vetekatten där vi fikade på saffransbulle, småkakor och kaffe! Mumma
Min fina mamma
Vi gick runt och shoppade och tittade på julskyltningen vid NK. Tror aldrig jag har shoppat och gjort av med så mycket pengar haha... Men kändes bra, måste ju unna mig något nu efter allt jobb! Kändes bara så skönt att kunna gå runt och känna att man har pengar och kan köpa det man vill, tror aldrig riktigt jag har gjort det. Men nu får jag hålla in lite så jag klarar Österrike också!
Vid 12 mötte vi upp Vicky för att äta lunch! Gick till Mood-gallerian och åt på Icha Icha, jättegott! Hann även träffa Christina som var i Stockholm på konferens och kom förbi och sa hej innan hennes tåg gick. Jättekul att träffa dom, och kommer ju träffa dom igen till nyår!
Jag och mamma strosade vidare och fyllde på med fler shoppingkassar, sen stannade vi och drack kaffe vid Hötorget och fyllde på energi!
Mami
Det var fint julpyntat
Sedan kom jag hem och chillade ett tag innan Ida&Sara kom för att laga pizza! Riktigt mumisgt och bra sällskap, Elin och Mattan kom förbi efter ett tag också och det var så kul att träffa dom igen.
Idag har jag bakat bullar med mamma
Och träffat Malin&Jennie på stan för en mys lunch! Känns så konstigt när man inte träffat någon på länge och sen ses man och tar igen och sen ska man säga hejdå på en gång igen...Har ju saknat Mallan så mycket och sen hinner man bara umgås och känna hur glad man är att ses innan man måste säga hejdå igen. Men var gos iallafall, och Jennie kommer jag ju få träffa mycket framöver!
 
Sen har jag fikat hos mammas faster och träffat lite släkt jag inte träffat på länge så det var också kul! Dom hade världens sötaste, lurvigaste hund... Ikväll ska jag träffa Matilda och ta en öl! Känns som att det är fullt upp haha, men har hunnit packa lite idag och känner mig ändå ganska lugn och inte så stressad. Hinner liksom ta det lugnt och andas också vilket är skönt. Långt inlägg idag, men mina dagar är så fullspäckade så det händer mycket. PUSS på er
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp